Contact

Voor artsen/verwijzers: De praktijk is aangesloten op Zorgmail en heeft securemail.
 
Praktijk HapsisZorgtoren Forum Heerhugowaard
Haptonomie & Haptotherapie
Gerda Ponte, haptotherapeut
Stationsplein 49
1703 WD Heerhugowaard
(de brievenbus deel ik met o.a. Arbo Unie)
 
Met een blauwe parkeerschijf kun je achter de slagbomen van parkeerplaats ‘Forum P2’ of in de aangrenzende woonwijk 2 uur gratis parkeren. Ook kun je gratis parkeren bij het station. De praktijk bevindt zich op de 3e verdieping, boven Noordwest Ziekenhuisgroep (lift aanwezig). 
 
Bellen/mailen
Telefoon: 072-7601535
E-mail: info@haptonomieheerhugowaard.nl
Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen.
 
Ook binnen openingstijden staat het antwoordapparaat vaak aan, dit i.v.m. de behandelingen. Spreek je naam, telefoonnummer en bericht in en ik bel je z.s.m. terug. Vaak lukt het nog dezelfde dag en anders uiterlijk de volgende werkdag. Op dinsdagmiddag en donderdag is de praktijk gesloten.
 
De haptotherapie- en haptonomiepraktijk ligt direct naast station Heerhugowaard. Praktijk Hapsis is daardoor ook goed bereikbaar met de trein en bus, ideaal voor cliënten vanuit regio Alkmaar, Hoorn en Schagen.
 
Routebeschrijving

 
Zomervakantie
Van 24 juli t/m 18 augustus is de praktijk gesloten. Laat je in deze periode een bericht achter, dan neem ik uiterlijk 21 augustus contact met je op. Afhankelijk van je eigen agenda, kun je mogelijk gelijk in die week al starten.
Wil je niet wachten tot na de vakantie? In de weken tot 24 juli heb ik nog wat ruimte voor nieuwe cliënten. Alvast een afspraak maken voor na de vakantie kan uiteraard ook.

 
Contactformulier

Volg mijn praktijk ook op Social Media. De mogelijkheid hiervoor vind je aan de linkerkant van de website.

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

ik meld me aan voor de nieuwsbrief

Bericht*